Wat voor organisatie is: 

 

 

- drico is een organisatie die gespecialiseerd is in moderne media. Mede hierdoor presenteert drico zich professioneel en bekwaam.

- drico ambieert een toegankelijk en informele omgang met (toekomstige) klanten. Door de open houding van de organisatie wordt dit streven geėvenaard.

- drico is reeds een aantal jaren actief in deze branche en heeft doorgroei potenties zonder daarbij een grote, massale  organisatie te worden; immers de klant staat centraal. 

- drico heeft ervaren dat een goed contact met de klant van essentieel belang is om tot een gewenst resultaat te komen. 

- drico werkt mede daarom met maatwerk

- drico heeft een eigen visie op de werkzaamheden en sfeer die tot stand komt in het licht en geluid en kan u altijd helpen met het uitbrengen van een advies.

- drico verzorgt naast adviezen de daadwerkelijke uitvoering. De klant bepaalt hier de mate van zelfstandigheid. Tot op heden is gebleken dat veel klanten de voorkeur geven aan het totaal uithanden geven van de werkzaamheden hetgeen met een tevreden resultaat is beantwoord.

 

Bereikbaarheid:

drico kunt u behalve via internet, site of e-mail natuurlijk ook telefonisch benaderen!

Hieronder ziet u een foto van een rookeffect dat naar drico opgestuurd is naar aanleiding van een lichtpresentatie. Als organisatie staan wij open voor zulke initiatieven en stimuleren dit door deze resultaten op de site te tonen. U kunt dus ook op de site komen!

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij horen graag van u!